Lenovo en EPOS creëren samen professionele audio-oplossingen voor hybride werken

lenovo epos

Vandaag kondigden Lenovo en EPOS, een pionier in audiotechnologie, een strategische overeenkomst aan om hoogwaardige audio-oplossingen te leveren voor zakelijke gebruikers. De overeenkomst maakt gebruik van de sterke punten van beide merken op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, innovatie en marktbereik. Hiermee willen beide fabrikanten tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar professionele audio-ervaringen in de hybride werkomgeving.

Wereldwijde audiopartner voor pc-audioaccessoires 

De professionele audiomarkt maakt een groei op lange termijn door, aangedreven door hybride werkomgevingen, de brede invoering van unified communications en updates van headset-apparaten door eindgebruikers voor verbeterde audio-ervaringen. Lenovo en EPOS willen aan deze vraag voldoen door hoogwaardige audio-oplossingen te leveren die krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn, zowel thuis, op kantoor als onderweg.

Door de overeenkomst wordt EPOS de wereldwijde audiopartner van Lenovo voor pc-audioaccessoires. Lenovo en EPOS zetten zich in om samen betere en rijkere ervaringen te creëren voor hun klanten, waarbij de toestellen van EPOS naadloos samenwerken met Lenovo-apparaten zoals ThinkPad- en ThinkBook-laptops. Dit omvat onder andere de gezamenlijke ontwikkeling van toekomstige hardware, software en diensten om professionele audio-oplossingen te creëren. Daarnaast willen beide partijen innovatieve pc- en audio-ecosystemen stimuleren om de betrokkenheid van de gebruikers en hun productiviteit te verhogen. Tot slot zal de EPOS-portfolio worden opgenomen in het “3rd party offer”-programma van Lenovo, waardoor klanten een uitgebreide keuze aan audioapparaten uit één bron krijgen.

Conference calls aangenamer en efficiënter maken 

De eerste fase van de samenwerking omvat de release van geselecteerde headsets die zijn ontworpen voor professionele gebruikers om de hybride wereld van conference calls te verbeteren. De nieuwe Lenovo EPOS headsets zijn gecertificeerd voor Teams en Zoom en geoptimaliseerd voor andere UC-toepassingen, en beschikken over de kenmerkende geluidskwaliteit en het comfort van EPOS.

De Lenovo Wired VOIP Headset en Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 professionele headsets hebben dezelfde vormfactor en zijn voorzien van een inline call control box voor uitstekend gebruiksgemak. De USB-C plug (met USB-A adapter) is veelzijdig en kan op elke PC worden aangesloten en de oorschelpen verhogen het gebruikerscomfort. Deze laatste geeft ook prioriteit aan Active Noise Cancellation en biedt de best mogelijke audio-ervaring dankzij de virtuele eliminatie van storende omgevingsgeluiden. Beide headsets worden geleverd met een handig reisetui.

Meer over
Lees ook
Philips introduceert vier nieuwe multifunctionele modellen binnen de E1-lijn

Philips introduceert vier nieuwe multifunctionele modellen binnen de E1-lijn

MMD, merklicentiepartner voor Philips-monitoren, heeft vier nieuwe modellen binnen de E1-lijn aangekondigd. De monitoren beschikken over meerdere productiviteitsverhogende functies, waarmee ze aan de diverse behoeften van thuis- en kantoorgebruikers voldoen om het beste uit elke werkdag te halen.

EPOS breidt zijn assortiment hoogwaardige zakelijke headsets uit met twee nieuwe reeksen

EPOS breidt zijn assortiment hoogwaardige zakelijke headsets uit met twee nieuwe reeksen

EPOS kondigde vandaag op Integrated Systems Europe 2024 (ISE) in Barcelona de uitbreiding aan van zijn toonaangevende gamma zakelijke headsets. Het nieuwe assortiment omvat twee nieuwe reeksen van geavanceerde bekabelde headsets - de IMPACT 700 en IMPACT 800.

IMPACT 1000 Bluetooth-headsets van EPOS beschikbaar in Nederland

IMPACT 1000 Bluetooth-headsets van EPOS beschikbaar in Nederland

EPOS kondigt aan dat de IMPACT 1000, een on-ear, toekomstbestendigeBluetooth-headset, verkrijgbaar is in Nederland. De IMPACT 1000 is ontworpen voor professionals die waarde hechten aan heldere communicatie en die tijdens online vergaderingen optimaal geconcentreerd willen blijven – zelfs in lawaaiige omgevingen.